Milsami se apropie de lideri: A invins-o aseara pe Zaria Balti si s-a apropiat de podium - VIDEO



028 сентября 2015

Campioana Moldovei, Milsami Orhei, isi revine dupa inceputul slab de sezon, in care a suferit 4 infrangeri. Milsami a invins-o aseara pe Zaria Balti si s-a apropiat de podium, fiind acum la 3 puncte de ocupanta locului 3.

 

In etapa a noua a Diviziei Nationale, orheienii au avut parte de o partida foarte buna cu Zaria Balti si s-au impus cu un categoric 3 la 0. In prima repriza pentru Milsami a marcat capitanul Romeo Surdu. Desi au mai fost ocazii de ambele parti, in prima parte nu s-a mai inscris. Dupa revenirea de la cabine, Zaria a fortat egalarea, dar cea care a inscris a fost tot campioana. Mai intai s-a remarcat atacantul roman al vulturilor, Cristi Bud, apoi, pe final, Alexandru Dulghier a inscris si el si a stabilit scorul final de 3 la 0. 


Iurie OSIPENCO, ANTRENOR MILSAMI ORHEI: “Este o victorie binemeritata. Am fost montati din primul si pana in ultimul minut. Baietii au jucat disciplinat, au jucat organizat si jocul asta s-a reflectat prin golurile marcate. / Suntem bucurosi ca in sfarsit am revenit si noi cred ca si o sa prindem ritmul si o sa mergem tot asa mai departe. ” 


Dupa acest succes, Milsami s-a apropiat la 3 puncte de locul 3. Lider in Divizia Nationala este Dacia, care are cu 5 puncte mai mult. Tot ieri, in alte doua partide s-a inregistrat scorul de 0 la 0. Astfel, Speranta Nisporeni a remizat cu Saxan Ceadar Lunga, iar Petrocub Hancesti cu FC Academia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑