Nationala Romaniei a pierdut meciul cu Irlanda, dar stejarii au iesit sarbatorind de pe stadionul Wembley. Motivul - VIDEO



028 сентября 2015

Moment inedit la cupa mondiala de rugby. Nationala Romaniei a pierdut meciul cu Irlanda, dar stejarii au iesit sarbatorind de pe stadionul Wembley. Romanii l-au aplaudat pe colegul lor Florin Surugiu, care si-a cerut iubita in casatorie, chiar pe teren.

 

La finalul partidei cu Irlanda, nationala Romaniei a ramas pe gazon pentru a participa la un moment unic. Mijlocasul la inchidere Florin Surugiu a invitat-o pe iubita sa sa coboare din tribune, apoi a ingenuncheat pe gazonul arenei Wembley si a cerut-o in casatorie. Aceasta a acceptat propunerea si a primit inelul, in aplauzele jucatorilor si ale catorva mii de spectatori, inca aflati in tribune. Florin Surugiu este unul dintre cei mai experimentati rugbysti ai nationalei Romaniei. La cei 30 de ani a adunat deja 53 de selectii. Stejarii au pierdut aseara si cel de al doilea meci de la Cupa Mondiala. Irlanda s-a impus clar, cu 44 la 10.


Stadionul Wembley din Londra a fost arhiplin, inregistrandu-se un nou record al competitiei. 89 de mii 267 de spectatori au asistat la duelul dintre Irlanda si Romania.Tot ieri, Scotia a reusit si ea a doua victorie la mondial, impunandu-se cu 39 la 16, in fata selectionatei Statelor Unite.


In prima partida a zilei Australia a demolat-o pe Uruguay. Cangurii au reusit scorul turneului, un categoric 65 la 3. 


Etapa a doua a grupelor Cupei mondiale la rugby se incheie maine, cu partida dintre selectionata Namibiei si cea din Tonga.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑