Marius Șumudică spune că un fost jucător al Stelei a fost fan Rapid: ”Mi-a mărturisit în premieră!”



028 сентября 2015

 

**VIDEO** Marius Șumudică spune că un fost jucător al Stelei a fost fan Rapid: ”Mi-a mărturisit în premieră!”

VIDEO Astra - Botoșani 1-0. Victoria nu l-a mulțumit pe deplin pe Marius Șumudică. Antrenorul giurgiuvenilor a spus că echipa sa merită cele trei puncte, dar a amendat atitudinea acestora, mai ales că au evoluat mult timp în superioritate numerică.

La conferința de presă, de după meci, Șumudică, după ce a spus faptul că nu este interesat de transferurile lui Tade și al lui Tahar, fotbaliști care sunt în dizgrația finanțatorului Stelei, a făcut o afirmație surprinzătoare la adresa unui alt fost jucător din Ghencea.

”Lovin este un băiat deosebit. Și-a dat seama că a greșit atunci. Mi-a și spus lucrul acesta, că a greșit la acel incident cu bricheta”, a spus Șumudică.

Tehnicianul, care a mărturisit de mai multe ori că are o relație specială de prietenie cu Florin Lovin, a ”aruncat mai apoi bomba”:

”Și, înainte să ajungă la Steaua, mi-a mărturisit în premieră, a fost rapidist. Avea în casă, și mi-a și arătat, tot felul de fanioane și afișe cu Rapid. Am înțeles că a fost câștigat la o partidă, ceva de genul ăsta, și așa a ajuns la Steaua”, a conchis Șumudică.

La meciul Rapid - Steaua din 2008, Florin Lovin l-a presat pe arbitrul Alexandru Deaconu să oprească meciul, după ce acesta a fost lovit cu o brichetă în cap, și s-a bucurat exagerat după ce arbitrul a decis oprirea partidei.

Florin Lovin a fost legitimat la Steaua între 2004 şi 2009 şi a jucat alături de roş-albaştri în grupele Champions League, dar a bifat și semifinala de UEFA Europa League din 2006.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑