Maria Sharapova a abandonat în turul doi la Wuhan. Când joacă Simona Halep și Monica Niculescu



028 сентября 2015

 

**VIDEO** Maria Sharapova a abandonat în turul doi la Wuhan. Când joacă Simona Halep și Monica Niculescu

Maria Sharapova, locul 3 WTA și cap de serie numărul 2, s-a retras, luni, în timpul partidei cu Barbora Strycova, locul 41 WTA, la scorul de 7-6 (1), 6-7 (4), 2-1, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, transmis EXCLUSIV de Digi Sport.

Acesta a fost primul meci pe care jucătoarea din Rusia l-a jucat din iulie încoace, după turneul de la Wimbledon, la care a ajuns în semifinale. Ea nu a mai jucat de atunci din cauza unei accidentări la piciorul drept. Acum, Sharapova a acuzat dureri la încheietura mâinii stângi și a cerut intervenția fizioterapeutului, la scorul de 1-0 în favoarea ei, în decisiv.

În următoarea pauză, Sharapova a decis să se retragă de pe teren, când conducea cu scorul de 2-1, după două ore și 43 de minute de joc.

Anul trecut, Sharapova a fost eliminată în optimi, la prima ediție a Wuhan Open.

În China, principala favorită este Simona Halep, locul 2 WTA. Românca va evolua, marți, împotriva rusoiacei Anastasia Pavliucenkova, locul 32 WTA, în turul doi. Meciul va începe în jurul orei 15:30 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2. Monica Niculescu va juca la rândul ei marți în turul secund, contra ibericei Carla Suarez Navarro. Partida va debuta în jurul orei 8:00 și va fi în direct pe Digi Sport 3.

Turneul de la Wuhan este transmis în direct şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2. Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova e marţi, de la 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2 şi LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑