Jeff Gordon a stabilit un nou record în NASCAR! Americanul a participat la cea de-a 789-a cursă din carieră



028 сентября 2015
foto: quotesgram.com

Jeff Gordon a stabilit un nou record în NASCAR! Americanul  a participat în cea de-a 789-a cursă din carieră. Competiţia de la New Hampshire a fost câştigată, însă de Matt Kenseth.

Jeff Gordon, deţinător a patru titluri de campion în NASCAR, a participat în cea de-a 789-a cursă consecutivă, depăşind performanţa lui Ricky Rudd. La New Hampshire, Gordon a fost al 10-lea pe grila de start şi a terminat pe locul şapte.

Cursa a fost întreruptă pentru câteva minute din cauza unui accident. Ryan Neumann a intrat în contact cu Danica Patrick, Chevrolet-ul acesteia s-a învârtit de câteva ori, fiind lovit violent de David Ragan.

Kevin Harvick a condus 216 tururi, dar într-un moment dat a rămas fără combustibil, astfel Matt Kenseth a devenit câştigătorul cursei.

Pilotul Toyota, Matt Kenseth a obţinut a cincea sa victorie din acest sezon, cele mai multe în 2015. Americanul rămâne lider la general, fiind urmat de Danny Hamlin şi Carl Edwards. În play-off-ul sezonului de NASCAR pentru titlu luptă doar 16 piloţi.

Următoarea cursă de NASCAR va avea loc în data de 4 octombrie în oraşul Dover.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑