Ploaie de goluri în Liga Campionilor! Manchester United a zdrobit Bayer Leverkusen cu 5:0



 

Spectatol total în Liga Campionilor! În cele opt meciuri jucate s-au marcat nu mai puţin de 36 de goluri. În urma victoriilor obţinute aseară, Real Madrid, Manchester United şi Paris Saint-Germain şi-au asigurat calificarea în optimile de finală ale celei mai tari competiţii intercluburi din Europa.

Manchester United s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a zdrobit în deplasare formaţia Bayer Leverkusen, cu 5-0. În celălalt meci al grupei A, Şahtar Doneţk s-a impus la fel de categoric în faţa grupării Real Sociedad, scor 4-0.

Real Madrid şi-a asigurat primul loc în grupa B, după ce a învins Galatasaray cu 4-1, chiar dacă a evoluat mai mult de o repriză în inferioritate numerică. Pentru "galactici" au marcat Bale, Arbeloa, Di Maria şi Isco, în timp ce pentru turci a înscris Umut Bulut. Juventus s-a impus în partida cu FC Copenhaga cu 3-1 şi păstrează şanse la calificarea în optimi.

Paris Saint-Germain a învins Olympiakos Pireu cu 2-1 și va juca în play-off-ul Ligii. În celălalt meci al grupei C, Anderlecht a pierdut pe teren propriu duelul cu Benfica, scor 2-3.

În grupa D, echipele favorite au obţinut victorii fără a avea mari dificultăţi. Bayern Munchen a învins ŢSKA Moscova cu 3-1, iar Manchester City s-a impus în faţa formaţiei Viktoria Plzen cu 4-2.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑