Cristian Rodriguez a călărit 170 de kilometri! Și-a onorat promisiunea



028 декабря 2013

 

></p><p><strong>Mijlocaşul uruguayan al echipei Atletico Madrid, Cristian Rodriguez, a călărit 60 de kilometri, vineri, pentru a onora o promisiune din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.</strong><br><br>Cristian Rodriguez (28 de ani) - <strong><span style=FOTO, în dreapta - , care nu a avut permisiunea clubului spaniol, a plecat din Progreso şi a ajuns în Florida la ora 4:00 dimineaţa. El a ales să călătorească noaptea pentru a evita valul de căldură care s-a abătut asupra Uruguayului.

“Am făcut o promisiune în timpul campaniei de calificare la Cupa Mondială şi am vrut să o onorez“, a declarat Rodriguez.

Mijlocașul s-a deplasat din orașul natal Juan Lacaze Florida până la San Cono, care este situat la 400 de kilometri de granița cu Brazilia și la 2528 de km de orașul brazilian Belo Horizonte, acolo unde Uruguay și-a stabilit cartierul general pentru vara viitoare.

Promisiunea se referea la calificarea naționalei din Uruguay la turneul final din Brazilia.

Echipa naţională a Uruguayului s-a calificat la turneul final din Brazilia, după ce a trecut de reprezentativa Iordaniei într-un baraj intercontinental.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑