EXCLUSIV Astra îi are pe Coman şi Lung jr, dar îl vrea şi pe Felgueiras. "O să discut cu Paszkany"



028 декабря 2013

 

></p><p><strong>Astra Giurgiu</strong> este liderul Ligii 1, după primele 19 etape disputate înaintea pauzei de iarnă. Trupa antrenată de Daniel Isăilă are două puncte avans faţă de Petrolul şi 3 în faţa Stelei, care are însă cu două jocuri mai puţin disputate. </p><p>Marea ambiţie a lui Ioan Niculae este câştigarea campionatului, iar pentru acest lucru finanţatorul grupării giurgiuvene este dispus să facă noi investiţii în transferuri în această iarnă. Şeful Astrei a afirmat că vrea să întărească toate compartimentele cu jucători care să fie direct titulari.</p><p><em><strong>, a declarat Ioan Niculae, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Finanţatorul Astrei a şi dezvăluit numele portarului pe care şi-l doreşte începând cu acest retur. Este vorba despre Mario Felgueiras, de la CFR Cluj, pentru care Ioan Niculae a declarat că va avea o discuţie cu Arpad Paszkany.

"La Silviu Lung jr nu e nici vorbă de plecare, e vorba că pe lângă el şi Dani Coman să mai aducem un portar cu experienţă. Trebuie să acoperim bine acest compartiment Mi-a plăcut foarte mult şi îmi place acest portar de la CFR, Felgueiras. O să îl intreb pe Paszkany, cu care am o relaţie amicală, dacă vrea să discutăm de treaba asta", a mai spus Ioan Niculae.

Mario Felgueiras are 27 de ani şi mai este sub contract cu CFR Cluj până în 2016. Este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 3,5 milioane de euro. Goalkeeperul a apărat poarte grupării din Gruia în 18 rânduri în acest sezon şi a încasat 19 goluri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑