Demonstrație de tehnică la Barcelona oferită de Xavi, Iniesta și Busquets



028 декабря 2014

**VIDEO** Demonstrație de tehnică la Barcelona oferită de Xavi, Iniesta și Busquets

Barcelona a fost în ultimii ani cu siguranță formația cu cel mai bun joc de pase din fotbalul mondial și responsabili pentru această performață au fost în mare parte oamenii de la mijlocul terenului.

Dacă la meciurile catalanilor "tiki-taka" e cuvântul de ordine, la ședintele de pregătire lucrurile stau puțin diferit. La încălzirea dinaintea unui antrenament, Xavi, Iniesta și Busquets au încercat un exercițiu care a atras imediat atenția colegilor dar și a celor de la Barca TV, care veniseră să înregistreze ședința de pregătire.

Cei 3 au vrut să vadă cât de mult timp pot ține mingea în aer și să o paseze de la unul la celălalt. Regulile nu s-au oprit aici. Fiecare avea nici mai mult nici mai puțin decât două atingeri, câte una cu fiecare picior.

În mai puțin de două minute și jumătate cei 3 au arătat încă o dată ușurința cu care lovesc mingea cu ambele picioare. Mijlocașii Barcelonei au atins în total mingea de 100 de ori, timp în care au pasat cu o ușurință ieșită din comun de la unul la altul.

VIDEO

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑