Pușcaș poate fi soluția României în 2015: "Îi mulțumesc lui nea Puiu pentru prima convocare!"



028 декабря 2014

 

**VIDEO** Pușcaș poate fi soluția României în 2015:

George Puşcaş a explodat în actualul sezon la Inter Primavera, pentru care a marcat de 15 ori în 9 meciuri, iar acum speră să primească şansa de a debuta în echipa mare a nerazzurrilor.

Prezent la Oradea, la evenimentul caritabil organizat de Claudiu Keșeru și Paul Papp, atacantul bihorean a ținut în mod special să-i mulțumească lui Anghel Iordănescu pentru prima sa convocare la naționala României.

VIDEO România - Irlanda de Nord 2-0. George Pușcaș a fost în lotul reprezentativei noastre la meciul cu Irlanda de Nord, din prelimianriile Euro 2016, când tricolorii s-au impus cu scorul de 2-0, însă vârful nu a prins niciun minut. Iordănescu a preferat să forțeze în startul reprizei secunde cu stelistul Keșeru, care l-a înlocuit pe Bogdan Stancu.

"De la 2015 aștept, în primul rând, să fiu sănătos și să am mai multe realizări decât am reușit anul acesta. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce am izbutit în 2014, pentru că a ieșit așa cum am vrut. Am avut noroc și am realizat ce mi-am propus de la început", a spus Pușcaș.

"A fost foarte emoționantă această convocare la națională, sunt foarte fericit. Este prima mea convocare. Îi mulțumesc lui nea Puiu pentru că mi-a oferit această șansă și sper ca pe mai departe să continui tot așa", a mai declarat Pușcaș.

18 ani este vârsta lui George Pușcaș

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑