EXCLUSIV Mihai Neșu, invitatul special al jocului caritabil din Oradea: "Voi lupta în continuare!"



028 декабря 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Mihai Neșu, invitatul special al jocului caritabil din Oradea:

Meci de gală la Oradea, acolo unde steliștii Paul Papp și Claudiu Keșeru au fost de această dată adversari, într-un meci caritabili.

Mai mulți jucători din Liga 1 au luat parte la această partidă, disputată cu sala plină. În final, întâlnirea s-a încheiat la egalitate, scor 12-12, dar cel mai important aspect a fost prezența lui Mihai Neșu.

Fostul stelist a fost invitatul special al acestui eveniment. "Cu bucurie m-am întors, nu am fost de mult printre suporteri și mă bucur că m-a invitat Claudiu (n.r. Claudiu Keșeru).

Pentru mine e o mare bucurie și îmi dă o mare putere când văd că sunt iubit de atâția omeni. Vreau să le mulțumesc tuturor că se roagă pentru mine. Eu lupt în continuare să mă refac și să îmi întrețin starea de sănătate cât mai mult posibil.

Simt o mare bucurie când văd sala plină, a început să fie așa mai tot timpul la Oradea, indiferent că e baschet, handbal, fotbal", a spus, vizibil emoționat, Neșu.

Mihai Neșu s-a accidentat grav pe 10 mai 2011 la un antrenament al echipei sale de club, FC Utrecht, rămânând paralizat după ce i-a fost ruptă vertebra cervicală. Fostul internațional s-a întors între timp în România, la Oradea, unde urmează un program complex de reabilitare.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑