Argentina a câştigat amicalul cu El Salvador, dar Messi a rămas pe bancă tot meciul



 

**VIDEO** Argentina a câştigat amicalul cu El Salvador, dar Messi a rămas pe bancă tot meciul

Argentina a câştigat cu 2-0 amicalul disputat la Washington cu El Salvador, însă marele star al vicecampioanei mondiale, Lionel Messi, nu a fost folosit, rămânând pe bancă pe întreaga durată a partidei.

Selecţionerul "pumelor", Gerardo Martino nu a dorit să rişte folosindu-l pe Messi, în ciuda faptului că, în mai multe rânduri, spectatorii prezenţi pe stadion au cerut introducerea vedetei Barcelonei.

Argentinianul a fost victima unei lovituri la piciorul drept în meciul cu Real Madrid, iar staff-ul albicelestilor a monitorizat cu atenţie de-a lungul săptămânii situaţia lui Messi, care a efectuat şi o serie de teste la o clinică privată din capitala Statelor Unite.

În ciuda faptului că rezultatele testelor nu au evidenţiat vreo leziune, Martino a decis să nu-l folosească pe cel mai important jucător al său, al cărui picior a continuat să fie umflat, şi există şanse mari ca Messi să rateze şi amicalul de marţi, împotriva Ecuadorului.

"Messi nu a jucat pentru că avea piciorul umflat. Nu vrem să riscăm în privinţa lui. Dacă situaţia va rămâne la fel, nu va juca nici marţi", a explicat fostul antrenor al Barcelonei.

În absenţa căpitanului său, Argentina nu a convins, iar ambele goluri ale victoriei cu 2-0 au fost înscrise după pauză.

Banega a deschis scorul în minutul 54, cu un şut de la distanţă deviat nefericit de Nestor Renderos, pentru ca debutantul Mancuello să stabilească rezultatul final cu două minute înainte de final, când a transformat p lovitură liberă de pe partea dreaptă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑