Nistor a marcat cu Dinamo după care s-a dus în tribună. Explicația jucătorului



 

**VIDEO** Nistor a marcat cu Dinamo după care s-a dus în tribună. Explicația jucătorului

VIDEO Pandurii - Dinamo 3-2. Dan Nistor a marcat golul victoriei gorjenilor, după care a ales un mod inedit de a sărbători. S-a dus direct în tribună și s-a așezat pe un scaun lângă suporteri. Explicația gestului său a venit la final.

În minutul 79 al partidei de la Târgu Jiu, Gavrilă a încercat să paseze o minge unui coechipier, dar Anton a interceptat balonul și imediat a declanșat un contraatac. Mijlocașul la închidere, despre care se spune că ar fi pe lista Stelei, i-a pasat în lateral lui Dan Nistor, iar acesta din urmă a marcat cu un mic lob peste Naumovski, venit la blocaj.

Imediat după ce balonul a intrat în plasă, Nistor a fugit spre tribună, a sărit gărdulețul și s-a așezat pe un scaun, unde a stat câteva zeci de secunde. Apoi s-a ridicat dar, înainte de a reveni pe teren, a fost îmbrățișat de câțiva fani aflați în zonă.

Mijlocașul a fost destul de ”rece” cu fanii, a revenit pe gazon iar la final și-a explicat și gestul.

”M-am așezat lângă spectatori pentru că, în majoritatea meciurilor, ei m-au înjurat și am vrut să văd și eu cum este lângă ei acolo. M-am uitat în stânga, în dreapta, voiam să văd cum este. Oricum, eram foarte fericit pentru că marcasem”, a spus Nistor.

Mijlocașul la închidere a spus cum s-au motivat gorjenii la pauză, dar a vorbit și despre viitorul său la Pandurii.

”La pauză, noi am crezut că putem întoarce scorul. Sincer vă spun, dacă nu credeam asta nu mai ieșeam pe gazon. Cât despre viitor, deocamdată vreau să se salvăm după care voi lua o decizie”, a conchis Nistor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑