PSG-Metz 3-1. Parizienii revin pe poziția de lider în clasamentul Ligue 1



 

**VIDEO** PSG-Metz 3-1. Parizienii revin pe poziția de lider în clasamentul Ligue 1

PSG este din nou lider în Ligue 1 cu patru etape înainte de final. Parizienii s-au impus cu 3-1 în fața lui Metz și au trei puncte avans față de Lyon.

Paris Saint-Germain a câștigat fără mari probleme partida cu Metz, o echipă care luptă pentru evitarea retrogradării. Cavani a ratat prima ocazie a meciului la centrarea lui Van der Wiel (8). Verratti a deschis scorul din pasa lui Pastore (24), cu al doilea său gold in 29 de meciuri. Același Pastore l-a servit și pe Cavani pentru golul de 2-0 (42).

Partida a fost relansată după pauză. Maiga a redus din handicap din centrarea lui Sarr (53). Putea fi chiar 2-2, dar Malouda a ratat o ocazie mare la poarta lui Douchez (63). Emoțiile de pe Parc des Princes s-au risipit în minutul 77, când Van der Wiel a pătruns în careu și a înscris pentru 3-1. Acesta a fost scorul final, iar trupa lui Laurent Blanc revine pe primul loc în Ligue 1, cu trei puncte avans față de Olympique Lyon.

ECHIPELE

PSG: Douchez - Van der Wiel, Thiago Silva, David Luiz, Digne - Verratti, Thiago Motta (Rabiot, 65), Matuidi (Marquinhos, 85) - Pastore, Cavani, Lavezzi (Lucas Moura, 76)
Antrenor: Laurent Blanc

Metz: Mfa Mezui - Metanire, Milan (Choplin, 60), Palomino, Lejeune - Jashi, Sassi (Doukoure, 72) - Sarr, Malouda, N'Gbakoto (Ben Youssef, 65)
Antrenor: Albert Cartier

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑