Echipa Moldovei s-a calificat pe locul doi în cadrul turneului internaţional la Judo



FOTO: mts.cts.md

Echipa Moldovei s-a calificat pe locul doi în cadrul turneului internaţional la Judo, care s-a desfăşurat săptămâna trecută în regiunea Herson din Ucraina. Sportivii noștri s-au întors acasă cu două medalii de aur, două de argint şi trei de bronz.

În cadrul turneului, Moldova a fost reprezentantă de 12 sportivi din Bălţi, Călăraşi şi Sângerei, cu vârste cuprinse între opt şi 15 ani.

"A fost foarte greu, am muncit mult pentru a ajunge campioni. Cel mai greu partener a fost ultimul în finală", a spus un sportiv.

"Eu mă ocup de acest sport timp de patru ani. Vreau să rămân în acest sport, să devin campion mondial, campion al Jocurilor Olimpice", a declarat un alt sportiv.

Antrenorul echipei spune că este mulţumit de rezultatul discipolilor săi: "Din trupa care a participat la turneu sperăm că sportivul la categoria de 50 de kilograme va participa la campionatul mondial care se va petrece în Cipru. Am fost foartre bucuroşi, nu ne-am aşteptat la aşa un rezultat".

La turneul internaţional de Judo desfăşurat în regiunea Herson au participat 250 de sportivi din Ucraina şi Republica Moldova.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑