Palmeiras - Sao Paulo 4-0. Echipa lui Marcelo Oliveira a produs marea surpriză în Brazilia



 

**VIDEO** Palmeiras - Sao Paulo 4-0. Echipa lui Marcelo Oliveira a produs marea surpriză în Brazilia

Palmeiras a provocat marea surpriză a etapei în Brazilia. Aflată într-un moment dificil după un start ratat în noul sezon, echipa lui Marcelo Oliveira s-a impus cu 4-0 în derby-ul cu Sao Paulo, una dintre favoritele la titlu.

Sao Paulo a dominat începutul de meci și putea deschide scorul prin Alexandre Pato, însă șutul excelent din minutul 18 al fostului jucător de la AC Milan a nimerit bara.

Palmeiras a deschis scorul la primul șut pe poartă. Egidio a centrat perfect pentru Lendro Pereira, care l-a invins pe Rogerio Ceni în minutul 31.

></p><p>Gazdele și-au dublat avantajul până la pauză. Zece minute mai târziu, Palmeiras a marcat în urma unei faze fixe. <strong>Vicor Ramos</strong> a înscris cu capul pentru 2-0.</p><p>În repriza secundă Palmeiras a mai marcat de două ori. A fost 3-0 pentru Rafael Marques. Același Egidio a reușit în minutul 71 cel de-al treilea assist al meciului, de aceasta dată pentru argentinianul Cristaldo, care a închis tabela la 4-0.

ECHIPELE DE START:

Palmeiras (4-2-3-1): Fernando Prass - Lucas, Victor Ramos, Vitor Hugo, Egidio - Arouca, Gabriel - Rafael Marques, Robinho, Dudu - Leandro Pereira

Antrenor: Marcelo Oliveira

Sao Paulo (4-2-3-1): Rogerio Ceni - Bruno, Rafael, Doria, Carlinhos - Souza, Hudson - Alexandre Pato, Ganso, Michel Bastos - Luis Fabiano

Antrenor: Juan Carlos Osorio

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑