Detalii despre următoarele transferuri de la Steaua: "Sunt din Armenia şi vor veni mâine"



 

**VIDEO** Detalii despre următoarele transferuri de la Steaua:

Steaua a fost foarte activă în perioada de transferuri din această vară, dar campioana mai pregăteşte câteva achiziţii în perioada următoare.

La începutul acestei săptămâni, ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a anunţat transferurile a doi jucători străini, iar înaintea meciului tur cu Partizan Belgrad a oferit mai multe amănunte.

"Cei doi jucători sunt din Armenia, parcă. Vor veni mâine", a declarat Becali, la intrarea pe Arena Naţională.

În acelaşi timp, Gigi Becali a explicat şi motivul pentru care a abandonat politica de a aduce doar jucători români la Steaua.

"Nu prea mai avem români de valoare. Eu aş fi vrut. Ăsta era visul meu, să iau jucători români şi să fac o echipă 100% românească, dar dacă nu ai cu cine...

Noi avem azi cinci jucători români pe teren. Aproape jumătate de echipă naţională. Chipciu, Papp şi Popa sunt jucători de naţională, Toşca poate să-i ia locul lui Raţ", a precizat Becali.

Totodată, patronul Stelei este optimist în privinţa şanselor de calificare în faza următoare a Ligii Campionilor şi crede că "o să vedeţi în play-off cine este Steaua".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑