Echipa de baschet feminin ASEM a câştigat Supercupa Moldovei



029 сентября 2014
Formaţia ASEM Chişinău, pregătită de Vasile Scutelnic, a intrat sâmbătă în posesia Supercupei Moldovei la baschet feminin. Echipa a devenit deţinătoare a trofeului după ce a învins-o cu un scor categoric (81-39) pe Femina Chişinău. Superioritatea câştigătoarei a fost clară din primele minute de joc. ASEM Chişinău a fost mereu la cârma meciului, a dominat în toate compartimentele de joc şi înaintea ultimei reprize conducea cu scorul 59-29, relatează Moldpres.

Gabriela Matei de la ASEM a declarat la finele partidei că victoria repurtată se datorează, în mare măsură, prestaţiei excelente a căpitanului echipei, Adriana Paladi. „Ea ne-a încurajat mereu, ne-a mobilizat exemplar şi am învins”, a spus sportiva.

Diana Socolova, căpitanul formaţiei Femina, a afirmat că înfrângerea a fost determinată de plecarea a patru jucătoare din lot. „Nu am evoluat într-o componenţă deplină. Asta, în primul rând. Pe de altă parte, nu ne-am concentrat la modul serios pentru această dispută”, a spus căpitanul formaţiei Femina.

Supercupa Moldovei la baschet feminin a fost desfăşurată în premieră. Campionatul naţional la baschet feminin va demara pe 4 octombrie.
Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑