Cagliari, pe urmele Milanului! Inter a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri pe teren propriu în Serie A



029 сентября 2014

 

**VIDEO** Cagliari, pe urmele Milanului! Inter a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri pe teren propriu în Serie A

Inter a pierdut fără drept de apel partida din ultima etapă a campionatului Italiei, fiind învinsă chiar la Milano de Cagliari, cu scorul de 1-4. Scorul a fost stabilit încă de la pauză, după o triplă a lui Albin Ekdal.

Ekdal a devenit primul suedez care a reușit un hatt-trick în Serie A, de la performanța realizată de Zlatan Ibrahimovic, în martie 2012, pe vremea când jucătorul de acum al lui PSG îmbrăca tricoul lui AC Milan.

Mai mult, Ekdal a reușit primele goluri din acest sezon de Serie A, în fața unui adversar lipsit de reacție, care a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri din istorie, pe teren propriu.

Fanii Interului și-au adus aminte de marele derby cu AC Milan, pe care l-au pierdut cu un categoric 6-0, în urmă cu 13 ani, aceasta fiind cel mai usturător eșec suferit din istoria clubului, în fața propriilor suporteri.

Cu Serginho, Shevchenko, Maldini, Costacurta sau Gattuso în echipă, Milan a învins-o clar pe Inter în 2001, după golurile marcate de Comandini (2), Giunti, Shevchenko (2) și Serginho.

Deși a pierdut clar acel derby cu Milan, Inter avea în echipă jucători de super clasă, precum Recoba, Vieri, Zanetti, Di Biagio și Blanc.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑