Meci nebun in Anglia: Everton a reusit o rasturnare de scor incredibila si s-a impus cu 3 la 2 in fata celor de la West Bromwich - VIDEO



029 сентября 2015

Meci nebun in campionatul Angliei. Desi a fost condusa cu 2 la 0, Everton a reusit o rasturnare de scor incredibila si s-a impus cu 3 la 2 in fata celor de la West Bromwich. Eroul ehipei din Liverpool a fost atacantul Romelu Lukaku, autorul unei duble.

 

Partida dintre West Bromwich si Everton a inceput cu o tatonare din partea celor doua echipe. Oaspetii au dominat teritorial, dar nu au reusit sa fructifice avantajul si pe tabela. In schimb, pe final de repriza, West Bromwich a reusit sa inscrie, gazdele profitand de o avalansa de greseli in defensiva lui Everton. Ba mai mult in startul partii secunde, gazdele am mai marcat o data, prin Dawson, care a inscris in urma unui corner. 


A urmat apoi o revenire de senzatie pentru Everton. Peste doar un minut, varful oaspetilor, Lukaku a redus din diferenta, la fel in urma unui gol inscris cu capul. Intrat in minutul 72, Arouna Kone a fost cel care a adus egalarea, marcand la 3 minute de la intrare, dintr-o pozitie la limita, de offside. Pe final de meci, acelasi atacant belgian al oaspetilor Lukaku, a mai marcat odata si a stabilit scorul final de 2 la 3. 


Gratie succesului Everton a acumulat 12 puncte si a urcat pana pe locul 5 in Premier League. Lider in campionatul Angliei, dupa 7 runde, este Manchester United, care are 4 puncte mai mult. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑