Conducătorul tehnic al echipei Mercedes, Ross Brawn, va părăsi echipa de Formula 1



 

Mercedes va rămâne fără unul dintre cei mai buni conducători tehnici. Ross Brawn a confirmat că va părăsi echipa de Formula 1 la sfârşitul acestui an. Britanicul susţine că este momentul potrivit să plece în contextul noului regulament tehnic introdus pentru sezonul 2014.

Mercedes va avea o nouă conducere tehnică începând din sezonul 2014 al Formulei 1, după ce Ross Brawn a confirmat că se va despărţi de echipă pe 31 decembrie. 

"Am venit la Mercedes la sfârşitul lui 2007, iar anul următor a fost unul de reformare, după care în 2009 am reuşit să câştigăm titlul mondial. Cel puţin, cât am fost aici, echipă nu a avut rezultate rele", a declarat conducătorul tehnic Mercedes, Ross Brawn.

Mercedes a decis ca începând din sezonul următor să aibă doi şefi la conducerea echipei. Întrucât Brawn a refuzat să se ocupe doar de latura tehnică şi sportivă a echipei, locul său va fi luat de Paddy Lowe.

Brawn nu a luat încă o decizie finală cu privire la activitatea pe care o va desfăşura în sezonul 2014. Presa internaţională speculează că acesta a început deja negocierile cu privire la o revenire la Ferrari.

În cazul în care negocierile cu Scuderia italiană vor eşua, nu este exclus ca Brawn să se retragă cel puţin un sezon din Formula 1, aşa cum a procedat şi în 2007. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑