Țiriac povestește cum a fost descoperit Vettel: "Am un neamț, nu e rău deloc"



 

></p><p>Ion Ţiriac cunoaşte secretul lui Sebastian Vettel, care doboară record după record în Marele Circ.<em><strong> a declarat fosta glorie a sportului alb.

Pasionat colecționar de mașini, Ion Ţiriac nu a ratat performanţa reuşită de Sebastian Vettel, care a devenit, ÎN DIRECT la Digi Sport, cvadruplu campion mondial de Formula 1.

Într-un sezon în care l-a egalat pe conaţionalului său, Michael Schumacher, şi a câştigat 13 Grand Prix-uri, pilotul de 26 de ani şi-a demonstrat din nou superioritatea. Nouă dintre victorii au fost consecutive, însă această reuşită nu l-a surprins pe fostul mare jucător de tenis român.

"Sunt prieten foarte bun cu Gerhard Berger, iar Berger când a făcut Torro Rosso după Red Bull mi-a zis: 'Ion, eu am un neamț, nu-i rău deloc, ăsta o să fie foarte bun' și el l-a băgat pe Vettel prima dată. După aia l-a furat patronul mare și s-a dus dincolo", a povestit Țiriac.

Vettel şi Webber au adus, pentru al patrulea an consecutiv, victoria celor de la Red Bull în clasamentul constructorilor. Ţiriac a atras atenţia asupra celor două monoposturi, care au făcut din nou diferenţa.

"Este un fenomen, e foarte tânăr. Întrebarea mea e alta. Dă-i mașina lu Vettel lui Alonso și dă-i mașina lui Alonso lui Vettel. E Vettel sau e mașina? Nu știu, vă întreb. Pilotul e o anexă care este suficientă, necesară și așa mai departe, dar eu încep să cred că mașina este foarte foarte importantă, dacă nu cea mai importantă", a adăugat fostul mare tensimen.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑