Condescu: "La iarnă mai renunțăm la jucători și aducem calitate!" Ce l-a impresionat în Ucraina



 

></p><p>Marin Condescu nu era mâhnit din cauza eșecului suferit de Pandurii pe terenul lui Dnepr Dnepropetrovsk, scor 1-4, în etapa a cincea a grupelor UEFA Europa League<strong> <span style=(VIDEO).

Cu toate că echipa sa a plecat fără puncte din Ucraina, șeful gorjenilor a găsit satisfacție în faptul că elevii lui Pustai au prestat un joc ofensiv.

Mai mult, el a salutat debutul în cupele europene al tânărului Andrei Pițian, introdus pe parcurs de antrenorul său:

"Fotbal că jucăm am arătat, puncte nu prea luăm. Speră ca în ultima etapă, cu o echipă de condiție apropiată de a noastră, să reușim mai mult. Trebuia să dăm și noi un gol de onoare! Atât am putut, dar să știți că e și un moment bun în seara asta, debutul lui Pițian în cupele europene", a declarat Marin Condescu, care a anunțat și remanierea lotului gorjean.

"Trebuie să gestionăm mai bine lucrurile și vă promit că toamna viitoare lucrurile vor arăta mult mai bine. La iarnă trebuie să mai renunțăm la unii dintre jucătorii pe care îi avem și să aducem în loc calitate. Noi ne-am depășit într-un fel, de la infrastructură la tot. Cred că am jucat pe cel mai frumos stadion din Europa până acum și vreau să vă spun că atât de funcțional e acest stadion, încât joci fotbal de plăcere. Sper să scăpăm odată de blestemul acela, cum că suntem o echipă întreținută", a mai spus Condescu la Euro Fotbal, ÎN DIRECT la Digi Sport.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑