Sheriff Tiraspol a început cu un egal seria amicalelor în cantonamentul din Turcia



 

23.01.2014 17:04

Sheriff Tiraspol a început cu un egal seria amicalelor în cantonamentul din Turcia. Viespile au remizat cu 2 la 2 partida cu formaţia din România, FC Vaslui. În afară, de rezultatul pozitiv, Sheriff s-ar putea mândri și cu un gol superb marcat în poarta adversarilor.

Brazilianul Ricardinho a fost aproape de a rupe plasa porților echipei FC Vaslui. Mijlocașul Sheriff-ului a reușit un șut puternic în minutul 23 și a dus echipa în avantaj. Românii au egalat după ce Metoua a deviat balonul în propria poartă în urma unui corner. Până la pauză, tiraspolenii au preluat conducerea datorită reușitei bulgarului Isa. Vaslui a replicat în repriza secundă prin Antal, care a transformat un penalty și a stabilit rezultatul final de 2 la 2. În acest meci amical Sheriff nu a testat niciun jucător nou. Viespile vor disputa următorul amical pe 28 ianuarie, împortiva campioanei Bulgariei, Ludogorets Razgrad. Se pregătește pentru a doua parte a Diviziei Naționale și rivala Sheriff-ului, Zimbru. Galben-verzii se antrenează deocamdată pe zăpadă la Chișinău și și-au întărit lotul cu 2 fotbaliști. Ultima achiziție a Zimbrului este Alexandru Vremea, care a evoluat în ultimele două sezoane pentru FC Academia. El a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani şi jumătate.

"Ştiam că Zimbru avea nevoie de jucător pe poziţia respectivă şi cred că voi face totul ca să ajut Zimbru şi să în primul rând să mă ajut pe mine să cresc pe un alt nivel.", spune mijlocașul de la Zimbru Chișinău. Alexandru Vremea.

Recent Zimbru l-a transferat fundașul Iulian Erhan. În prezent la echipă sunt mai mulți jucători în probe printre care și fostul mijlocaș al echipei Milsami Orhei, brazilianul Ademar Xavier.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑