Mijlocaşul francez Yohan Cabaye s-a transferat la PSG de la Newcastle



 

Paris Saint-Germain a reuşit un transfer de lux în ultimele zile a perioadei de mercato! Clubul francez la achiziţionat de la Newcastle pe mijlocaşul Yohan Cabaye. Acesta a fost prezentat de preşedintele clubului, Nasser Al-Khelaifi.

Mijlocaşul naţionalei Franţei, Yohan Cabaye, a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu formaţia Paris Saint-Germain. Fotbalistul va avea un salariu de 5,5 milioane de euro pe an.

"Sunt foarte fericit să fiu aici. Simt o mândrie să fac parte din acest proiect pe nume PSG. Ard de nerăbdare să mă antrenez cu noua mea echipă şi să-mi văd colegii", a declarat mijlocaşul lui PSG Yohan Cabaye.

Conform presei din Europa, PSG a plătit formaţiei Newcastle United 25 de milioane de euro pentru transferul lui Cabaye. Francezul ar putea debuta pentru echipa de pe Parc des Princes în partida de vineri, cu Bordeaux din Ligue 1. Cabaye, care a jucat 26 de meciuri pentru naţionala Franţei, va purta tricoul cu numărul 4 la PSG. În afară de Newcastle, Cabaye a mai evoluat în carieră la Lille în perioada 2004-2011.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑