&SONDAJ Matic, Lafferty sau Nazarov! Cine a marcat cel mai frumos gol în weekend, în preliminarii?



 

**VIDEO&SONDAJ** Matic, Lafferty sau Nazarov! Cine a marcat cel mai frumos gol în weekend, în preliminarii?

Preliminariile Euro 2016 au oferit din nou un spectacol inegalabil în weekend, cu goluri care mai de care mai frumoase. Dintre acestea, am ales trei reușite care concurează la cel mai frumos gol. Sârbul Nemanja Matic, nord-irlandezul Kyle Lafferty și azerul Dimitri Nazarov s-au înscris în cursa pentru golul etapei din preliminarii.

La Lisabona, Nemanja Matic a egalat în minutul 61 al disputei Portugalia – Serbia, din grupa I. Mijlocașul lui Chelsea a reluat din foarfecă, pe spate, o centrare venită de pe partea stângă, fără ca portarul Rui Patricio să aibă vreo șansă să intervină. A fost primul gol la echipa națională pentru jucătorul în vârstă de 26 de ani, aflat la a 18-a selecție.

Chiar dacă execuția sa a fost de excepție, n-a ajutat Serbia să obțină un rezultat pozitiv, lusitanii câștigând cu 2-1. Sârbii sunt penultimii în grupă, doar un punct, la fel ca și Armenia, în vreme ce Portugalia ocupă primul loc, 9 puncte după 4 jocuri.

VIDEO GOLUL LUI MATIC

La Belfast, Kyle Lafferty (foto) și-a confirmat statutul de golgheter al grupei F, din care face parte și România. Atacantul în vârstă de 27 de ani care joacă pentru Rizespor, în Turcia, a reușit o dublă în victoria Irlandei de Nord, 2-1, cu Finlanda.

Prima sa reușită, în minutul 33, e una spectaculoasă. Lafferty a reluat în plasă din vole, din întoarcere, de la 18 metri lateral dreapta, trimițând balonul la colțul lung. După cinci minute a dublat avantajul echipei sale și a ajuns la 5 goluri în aceste preliminarii. A marcat în patru jocuri, singura echipă din grupă căreia nu i-a dat gol fiind România. La București, britanicii au pierdut cu 0-2.

VIDEO GOLUL LUI LAFFERTY

În fine, în grupa H, Azerbaidjan a învins la Baku reprezentativa Maltei, cu 2-0. După ce Huseynov a deschis scorul în minutul 4, Dimitri Nazarov a închis tabela în al doilea minut de prelungire al partidei. Atacantul nemților de la Karlsruher a șutat din afara careului, direct în vinclul porții apărate de Hogg.

VIDEO GOLUL LUI NAZAROV

 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑