Prunea: "Nu accept să fiu șantajat!" Ce spune despre conflictul cu Bodescu



 

**VIDEO** Prunea: 

După meciul României cu Insulele Feroe, Florin Prunea a fost implicat într-un conflict cu Gabriel Bodescu, unul dintre consilierii președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Fostul portar al naționalei neagă că l-ar fi lovit pe Bodescu, așa cum susțin martorii și spune că nu a avut nicio legătură cu venirea unui echipaj de poliție la hotelul unde s-a petrecut întregul episod. Cu toate acestea, Prunea îl acuză pe oficialul federal că l-ar fi șantajat și l-ar fi jignit atât pe el, cât și pe componenții Generației de Aur a României.

Prunea (46 de ani) a fost achitat în procesul din cazul "Mită pentru arbitri", care a izbucnit în 2009, pe când el era director de relații internaționale în cadrul FRF. Drept urmare, actualul președinte al lui CSMS Iași a primit un act care îi permite să revină în funcția pe care o deținea până să fie suspendat din funcție, în urma unei decizii a Comitetului Executiv, dar și-a suspendat acest drept până în luna iulie. De asemenea, Prunea poate să solicite și toate salariile pentru perioada în care a fost suspendat din funcție.

"A fost o simplă discuție între doi bărbați, dar nu accept să fiu jignit și șantajat. Nu aș vrea să dezvolt prea mult subiectul, deocamdată. Nu l-am lovit, în niciun caz și nu am avut nicio legătură cu poliția. Nu s-a întâmplat absolut nimic, nu l-am agresat fizic. Sunt discuții care prefer să rămână private. Cu jignirile, mă rog, când mai bei și un pahar de vin, e cu totul altă discuție. Dar nu accept să fiu șantajat. Nu sunt singura persoană, vă aduc aminte și de Didi Prodan cum a fost șantajat cu mizeria aceea cu violul. Nu accept nici când colegii din generația mea sunt făcuți analfabeți și că nu a citit o carte și că nu au făcut nimic.", a declarat Florin Prunea, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Șantajul face subiectul unei alte discuții. După cum știți, am fost achitat în urma procesului pe care l-am avut. E vorba de niște despăgubiri pe care le dă legea, nu am făcut eu, Florin Prunea, acea lege. E vorba de niște drepturi care mi se cuvin conform legii, din partea Federației.", a adăugat fostul internațional.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑