In drumul spre Cupa Mondiala din 2018: Cvintupla a remizat 2 la 2 in fata Paraguay-ului - VIDEO




Emotii pentru Brazilia in drumul sau spre Cupa Mondiala din 2018. Cvintupla campioana mondiala a remizat noaptea trecuta 2 la 2 in fata Paraguay-ului si a cazut pe locul 6 in clasament, loc ce nu-i asigura calificarea. In schimb Argentina si Uruguay au profitat si si-au invins adversarii.


Cvintupla campioana mondiala Brazilia a fost la un pas de dezastru in Paraguay, unde a reusit sa obtina doar o remiza norocoasa. Gazdele conduse de la margine de tehnicianul Ramon Diaz au inceput perfect si au condus cu 2 la 0, gratie golurilor lui Dario Lezcano si Edgar Benitez.


Brazilienii totusi au reusit sa egaleze pe finalul jocului. Mai intai, in minutul 80, veteranul Ricardo Oliveira a redus din diferenta, iar in prelungiri fundasul Barcei, Dani Alves a marcat si el. Astfel, nationala Cariocas obtine un punct in extremis, dar pierde alte doua puncte importante. Brazilia e abia pe locul 6 in clasament. Doar primele 4 echipe din zona sud-americana, se califica direct la Cupa Mondiala, iar formatia de pe locul 5 va disputa un baraj cu reprezentanta Oceaniei. Intre timp Argentina s-a impus cu 2 la 0 in fata Boliviei si este pe locul 3 in grupa.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑