Messi a marcat cu șutul perfect. Panenka l-a lăudat pentru penalty: "Cea mai bună execuție!"



 

**VIDEO** Messi a marcat cu șutul perfect. Panenka l-a lăudat pentru penalty:

VIDEO Barcelona - Getafe 6-0. Lionel Messi (27 de ani) a marcat de două ori în partida cu Getafe, dar execuția din minutul 9, de la punctul cu var, i-a atras cele mai multe laude. Messi a executat în stilul lui Antonin Panenka, iar legendarul fost fotbalist al naționalei Cehoslovaciei l-a lăudat pe starul argentinian pentru șutul perfect.

"Sunt bucuros că jucătorii încearcă să execute penalty-uri cu lovitura Panenka. Sunt bucuros și pentru că jurnaliștii vorbesc despre ele, iar fanii admiră execuțiile. Messi a avut cea mai bună execuție pe care am văzut-o în acest stil. Au mai tras așa Sergio Ramos, Totti sau Zidane, dar Messi a lovit cel mai bine mingea", a spus Panenka, pentru cotidianul Sport.

Panenka a devenit cunoscut la nivel mondial în finala Euro 1976, când Cehoslovacia a câștigat titlul în fața Germaniei de Vest, după loviturile de departajare (5-3). A ratat pentru germani Uli Hoeness, iar Antonin Panenka a marcat golul victoriei pe care mulți au încercat să-l copieze în ultimele trei decenii.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑