Los Angeles Lakers construiește o echipă de perspectivă. Ce jucători a achiziționat



 

Los Angeles Lakers construieşte o echipă de perspectivă pentru a reveni din impasul în care se află în ultimii ani. Oficialii clubului din California au achiziţionat trei jucători care nu au evoluat niciodată în NBA, în schimb au avut prestaţii bune în campionatul universitar. Cel mai tânăr baschetbalist este D'Angelo Russell, care are 19 ani.

După ce a avut o evoluţie slabă în sezonul trecut, formaţia din NBA, Los Angeles Lakers vrea să revină la forma de altă dată în următorul sezon.

Formaţia din California a transferat trei jucători. D'Angelo Russell, Larry Nance Junior şi Anthony Brown au fost prezentaţi oficial de conducerea echipei. Toţi trei sunt baschetbalişti tineri şi au jucat până acum în campionatul universitar din Statele Unite.

"Am onoarea să fiu aici pentru că este una dintre cele mai valoroase echipe, care încearcă să-şi revină din impas şi care îşi doreşte să obţină performanţe ca în trecut. Este un sentiment deosebit să fiu aici", a spus baschetbalistul. 

În sezonul trecut, Los Angeles Lakers a ratat pentru al doilea an consecutiv calificarea în play-off-ul NBA. Formaţia pregătită de Byron Scott s-a clasat doar pe locul 14 în Conferinţa de Vest.

Lakers va începe pregătirile pentru noul sezon în luna septembrie. Formaţia californiană a câştigat de 16 ori titlul în NBA, ultima dată în 2010.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑