Cum se trage în bară din 2 metri! Defensor a ratat în minutul 90 ocazia care o ducea la penalty-uri



 

Nacional Asuncion s-a calificat în finala Copei Libertadores (DETALII AICI), chiar dacă echipa din Paraguay a fost învinsă cu 1-0 de Defensor Sporting. Cum în tur îi învinseseră însă cu 2-0 pe uruguayeni, cei de la Asuncion au mers mai departe.

Calificarea lor în ultimul act al celei mai importante competiții intercluburi din America de Sud, o premieră pentru Nacional, a venit însă și în urma unei doze apreciabile de noroc. În minutul 90, gazdele, care conduceau deja cu 1-0 din minutul 55, au ratat o ocazie colosală de a face 2-0.

După un corner, mingea a sărit prin careul mic al oaspeților, pentru ca de la doar doi metri de poartă balonul să fie reluat violent spre poartă de Herrera. Stupoare, însă, mingea a izbit transversala și a sărit în teren mult în spate, de unde faza a continuat fără să mai prezinte pericol pentru poarta paraguayenilor.

În cazul în care ar fi egalat, cei de la Defensor ar fi ajuns direct la loviturile de la 11 metri, după cum prevede regulamentul din Copa Libertadores, unde nu se ține cont nici de golurile marcate în deplasare.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑