Pedrazzini: ”Ne-am chinuit mult, dar e bine că am egalat. Returul este vital pentru noi!”



 

**VIDEO** Pedrazzini: ”Ne-am chinuit mult, dar e bine că am egalat. Returul este vital pentru noi!”

Steaua a terminat la egalitate prima manșă cu Partizan Belgrad, din turul al treilea preliminar al UEFA Champions League, scor 1-1, dar din nou jocul roș-albaștrilor a fost unul care mai mult a dezamăgit.

În ciuda declarațiilor pompoase ale patronului, antrenorul principal, Massimo Pedrazzini, a recunoscut că sunt probleme în jocul Stelei.

”A fost un meci dificil în care ne-am chinuit mult. Însă, nu am văzut o echipă care a dominat. Și noi am fost peste ei și ei au fost peste noi. Am primit gol, apoi am marcat noi. Încă suntem în cărțile calificării. Suntem încrezători că putem rezolva calificarea la Belgrad.

Jocul nostru nu s-a desfășurat în continuitate, dar am avut și momente bune, momente în care puteam marca, dar și momente în care puteam primi gol. Suntem la început, jucăm din trei în trei zile, mai avem de pus la punct anumite lucruri.

Eu nu am văzut unde ne-a dominat Partizan, dar e adevărat că nici noi nu am dominat.

Vom vedea cum vom gestiona situația, dar returul este vital pentru noi”, a spus Pedrazzini la conferința de presă.

Tehnicianul italian crede că sârbii nu vor juca la rezultat în retur și că meciul va fi unul deschis.

”Acest egal nu ajută pe nimeni. Până la urmă, rezultatul de 1-1 este echitabil, dar nu a rezolvat calificarea. Se poate termina 2-2 în retur, suntem încrezători că putem marca şi acolo”, a conchis Pedrazzini.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑