Noua feblețe a lui Becali îi împărtășește optimismul: ”Nici nu ne gândim că nu ne calificăm”



 

**VIDEO** Noua feblețe a lui Becali îi împărtășește optimismul: ”Nici nu ne gândim că nu ne calificăm”

Jucătorul devenit deja preferatul lui Gigi Becali, algerianul Hamroun, a declarat la finalul meciului dintre Steaua și Partizan, încheiat la egalitate, 1-1, din prima manșă a turului trei preliminar al UCL, că este în continuare sigur de calificare în play-off.

”Mai avem 90 de minute la Belgrad și ne păstrăm încrederea la maximum. E ușor: înscriem acolo. Nu e imposibil să o facem. Am avut șansa să înscriu azi, sunt dezamăgit, am tras bine, dar portarul a apărat-o. Ăsta e fotbalul. Dacă înscriam acolo, treceam de runda asta.

Nu mi-e frică de publicul lui Partizan. Am jucat pe multe stadioane, am văzut multe tipuri de public.

Partizan nu a fost mai bună decât Trencin. De ce nu am putea avea un rezultat bun acolo. Avem șansele noastre. Nu mi-e frică. Acesta e fotbalul, dăm totul pe teren. Chiar le-am zis colegilor înainte de meci că am un presentiment bun cu privire la calificare. Rămân în continuare optimist. Nu vă gândiți așa. Nu putem rata calificarea asta. Dacă vom înscrie un gol mai mult decât adversarul, sunt fericit. Trebuie să ne concentrăm, să dăm mai mult la Belgrad”, a declarat mijlocașul de 26 de ani.

Jugurtha Hamroun a fost informat de jurnaliști despre cuvintele frumoase spuse de Gigi Becali la adresa sa, ceea ce l-a încântat pe algerian.

„E o onoare pentru mine că m-a lăudat patronul. Mereu încerc să dau totul și să joc la nivel maxim. Dacă patronul e fericit, și eu sunt fericit”, a spus, zâmbind, magrebianul.

De altfel, la fel ca Hamroun, și Gigi Becali e la fel de optimist. Patronul Stelei crede și el că echipa sa va obține calificarea la Belgrad.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑