Maradona va fi candidat la postul de presedinte al FIFA: "Sunt foarte tare si am multa forta” - VIDEO




Legendele fotbalului vor scaunul de presedinte al FIFA. Diego Maradona a anuntat pe pagina sa de pe o retea de socializare ca va candida la conducerea forului fotbalistic international. Recent, si Michel Platini a facut un anunt similar.

 


“Sunt foarte tare şi am multă forţă. Dar fiţi atenţi, când mă voi întoarce, voi da totul, mă voi întoarce la lucru, pentru FIFA. ” 

 


Ultimul loc de munca al lui Maradona a fost clubul Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite, de la care a fost concediat in iulie 2012. Maradona, in varsta de 54 de ani, se pregateste sa candideze pentru postul de presedinte al FIFA, anuntul sau venind la doar cateva zile dupa ce Michel Platini a confirmat ca va candida si el.

 

Francezul, actualul sef al UEFA, a trimis o scrisoare celor 209 federatii afiliate forului fotbalistic mondial, in care cere sprijinul in alegerile din 26 februarie 2016. O alta legenda a fotbalului, brazilianul Zico a anuntat si el recent ca doreste sa-si depuna candidatura. Actualul sef al FIFA, Sepp Blatter va lasa scaunul de presedinte, el fiind acuzat, impreuna cu alti membri ai organizatiei, de luare de mita, frauda si spalare de bani. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑