La făcut vin cu Radu Gânsari. Fotbalistul îşi dezvăluie secretele de podgorean (VIDEO)



030 сентября 2014

 

Fotbaliştii moldoveni sunt talentaţi în toate. Unii cântă la karaoke, alţii au afaceri, iar Radu Gânsari se pricepe foarte bine la făcut vin. Jucătorul lui Sheriff Tiraspol a cules strugurii şi a demonstrat că ştie cum se face un vin de calitate.

După ce Sheriff a învins rivala Zimbru în campionat, jucătorii campioanei Moldovei au profitat din plin de zilele libere. Atacantul Radu Gânsari a mers cu familia la vila străbunicilor din Recea, la cules struguri. După asta, ca un adevărat profesionist, Gânsari a revenit acasă pentru a da strugurii prin zdrobitoare.

"Trebuie să ne ridicăm la nivel pentru că tatăl meu este pretenţios şi sau lucrez sau nu lucrez. De obicei, anul trecut am avut doar vin alb. Mama i-a pus o condiţie lui tata în acest an să facă vin negru din crască. Aşa se numeşte în popor", spune jucătorul lui Sheriff. 

Părinţii lui Radu Gânsari spun că fiul lor se descurcă la treburile agricole, la fel de bine ca pe terenul de fotbal.

"El are un simţ al umorului fin. Soţul spunea: strângeţi bobiţele şi eu zic că o bobiţă două nu-i problemă. Noi am plantat vie tânără şi el îmi spunea să strâng toate bobiţile. Îl imita pe tatăl său", povesteşte mama fotbalistului, Elena.

Radu Gânsari afirmă că în urmă cu câţiva ani, pe când evolua la Academia, şi-a servit şi coechipierii cu nişte vin făcut de el: "Când eram la Academia, veneam cu băieţii aici pe la mine. Am dat şi chefuri pe aici. Aşa că au gustat din vinul părinţilor mei. Cu timpul poate îi voi invita şi pe cei de la Sheriff".  

După ce a făcut vin, Radu Gânsari s-a întors la Tiraspol, unde a început cu Sheriff pregătirile pentru partida cu Academia din campionat care se va disputa sâmbătă.

În ultimul an, Gânsari trece printr-o periodă bună în carieră. După ce a câştigat Cupa Moldovei cu Zimbru în sezonul trecut, fotbalistul s-a transferat la Sheriff.

Gânsari a fost convocat de selecţionerul Alexandru Curteian pentru meciurile cu Austria şi Rusia din preliminariile Campionatului European din 2016.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑