Novak Djokovic s-a calificat în turul trei la Mastersul de la Paris



030 октября 2013

 

Novak Djokovic s-a calificat în turul trei la Mastersul de la Paris, după ce l-a eliminat pe francezul Pierre-Hugues Herbert, venit din calificări, cu 7-6, 6-3. Gasquet mai păstrează şanse la calificare la Turneul Campionilor, după ce a obţinut şi el o victorie în runda a doua a turneului din Paris, în timp ce Jo-Wilfried Tsonga a pierdut orice şansă de a ajunge la Londra.

Jucătorul sârb Novak Djokovic s-a calificat în turul trei la Paris Masters, după ce a trecut de francezul Pierre-Hugues Herbert, care ocupă locul 189 în ierarhia mondială de tenis masculin. Djokovic s-a impus în două seturi, scor 7-6, 6-3.

Pentru francezul Jo Wilfried Tsonga competiţia a fost una cu ghinion. Cap de serie numărul opt, acesta a fost eliminat surprinzător de Kei Nishikori, după un meci dramatic. Tsonga a câştigat uşor primul set, cu 6-1, dar le-a pierdut la tie-break pe celelalte două, scor general 6-1, 6-7, 6-7. Astfel, Tsonga a pierdut orice şansă de a se mai califica la Turneul Campionilor din acest an.

În schimb, Richard Gasquet mai poate spera la un loc la ultimul turneu din acest an, care va pune faţă în faţă cei mai buni opt jucători ai sezonului. Reprezentantul gazdelor a câştigat meciul jucat în turul doi împotriva lui Fernando Verdasco, impunându-se cu 7-5, 6-7, 6-3.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑