Șumudică este convins că Steaua nu are rivală în România: "Va lua titlul la o diferență de 10-12 puncte"



 

**VIDEO** Șumudică este convins că Steaua nu are rivală în România:

Steaua trebuie să aștepte ultima etapă din UEFA Europa League pentru o calificare în primăvara europeană, însă în Liga 1 roș-albaștrii domină clar, având un avans de 4 puncte față de CFR Cluj înaintea partidei pe care o va juca la Botoșani.

Cunoscut drept un om care nu a simpatizat-o niciodată pe Steaua, Marius Șumudică este realist și spune că echipa lui Costel Gâlcă va cuceri titlul fără probleme. Ar fi al treilea campionat la rând câștigat de steliști, după cele două obținute cu Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică.

"Steaua va câștiga campionatul la pas, fără probleme, la o diferență de 10-12 puncte", a spus Șumudică la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Totuși, antrenorul Concordiei Chiajna nu a ezitat să critice jocul Stelei de la Aalborg, precizând că o eliminare prematură a campioanei României din UEFA Europa League ar fi rușinoasă.

"Este o pată neagră pentru un asemenea club, atâta timp cât a avut adversari pe Rio Ave, o echipă de a doua mână din Portugalia, și pe Aalborg, o echipă care nu îmi spune nimic, doar Dinamo Kiev fiind puternică. Pentru Steaua ar fi un eșec extraordinar de mare", a fost opinia lui Șumudică (VIDEO ȘI DETALII AICI).

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑