Real Madrid este de neoprit. Galacticii au invins Malaga, cu scorul de 2 la 1




Real Madrid este de neoprit. Galacticii au invins, aseara, Malaga, cu scorul de 2 la 1. Real a ajuns la a 16-a victorie consecutiva in toate competitiile, stabilind un nou record al clubului.

 

Real Madrid, echipa care nu a mai cucerit titlul in Spania din 2012, este hotarata sa il redobandeasca in acest sezon. Trupa antrenata de Carlo Ancelotti s-a simtit ca acasa pe terenul gruparii Malaga in debutul meciului. Oaspetii au si deschis scorul, prin Benzema, in minutul 18. Apoi Malaga, care ocupa locul 7 in Primera si spera sa joace in cupele europene in sezonul urmator, a pus in pericol poarta lui Casillas. Gazdele au trimis cate o data balonul in bara si in transversala. Ratarile aveau sa se razbune in minutul 83. Bale a incheiat cu gol un contraatac superb al galacticilor.

 

In prelungiri, Malaga a inscris golul de onoare, prin Santa Cruz. Real Madrid a invins cu 2 la 1 si a stabilit un nou record: 16 victorii consecutive in toate competitiile, cea mai lunga serie de succese in istoria clubului, fondat in anul 1902. Mai mult de atat, in scurt timp, madrilenii pot bate recordul rivalei FC Barcelona, care a inregistrat 18 victorii consecutive in perioada octombrie 2005 – ianuarie 2006.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: malaga, real madrid, record,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 30 ноября 2014 | 18:56 Hala Madrid y Viva Ronaldo!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑