Serena Williams a cucerit al 19-lea titlu de Mare Slem din cariera, dupa ce a castigat-o pe Maria Sharapova




Tenismana americana a invins-o in doua seturi pe rusoaica Maria Sharapova, in finala Australian Open.


Intr-un meci fantastic in finala de la Melbourne s-au intalnit cele mai bune 2 jucatoare ale momentului. Liderul mondial, Serena Williams a castigat primele 2 game-uri si apoi a tinut sub control partida. Tenismana americana a luat 3 game-uri pe serviciul Mariei Sharapova in primul set si s-a impus cu 6 la 3. In partea secunda s-a dat o lupta incinsa. Daca Serena isi dorea sa incheie mai repede meciul, Maria nu voia sa cedeze. Finala a ajuns la tie-break. Aici Williams a fost mai tare si s-a impus cu 7 la 5, ultimul punct fiind, de fapt, un as. 

 

Serena Williams a devenit pentru a 6-a oara campioana la Australian Open. Americanca a cucerit al 19-lea titlu de Mare Slem. 

 

Serena WILLIAMS, TENISMANA: “Nu am fost cel mai bogat copil, dar am o familie bogată spiritual, care mă susţine. Să stau aici cu 19 titluri supreme – nu m-am gândit că aşa ceva se va întâmpla vreodată.” 

 

Dupa succesul de la Melbourne, Serena Willams s-a imbogatit cu 2,5 milioane de dolari. Sharapova s-a consolat cu 1 milion 200 de mii de dolari. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Maria Sharapova, serena williams, Mare Slem,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑