Marele show al hocheistilor a inceput: cei mai buni isi demonstreaza calitatile exceptionale la All-Star Weekend - VIDEO




S-a dat start spectacolului. In orasul Nashville, cei mai buni hocheisti din lume isi demonstreaza calitatile exceptionale in cadrul evenimentului All-Star Weekend. In prima parte, noaptea trecuta, sportivii s-au intrecut in viteza, forta loviturii si precizie.

 

Dylan Larkin, in varsta de doar 19 ani, jucator al echipei Detroit Red Wings, a stabilit noul record de viteza. El a parcurs cercul terenului de joc in 13,17 secunde. Astfel, Larkin a fost mai rapid cu 2 zecimi de secunda decat Mike Gartner, care a stabilit performanta precedenta in anul 1996.Noaptea trecuta, prima parte a show-ului vedetelor din NHL a inclus, spre deliciul publicului, mai multe concursuri superbe. Unul dintre acestea, de cea mai puternica lovitura, a fost castigat de Shea Weber, hocheistul echipei Nashville Predators.

 

Rezultatul lui Weber a fost de 174 de kilometri pe ora. Un alt concurs impresionant a fost cel de acuratetea suturilor. John Tavares, capitanul formatiei New York Islanders, a avut nevoie de 5 suturi pentru a lovi cele 4 tinte fixate in colturile portii.All-Star Weekend va culmina cu meciul vedetelor, in aceasta noapte. Echipa Vestului va da piept cu cea a Estului.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑