Sevilla - Levante 3-1. A treia victorie în patru etape pentru andaluzi



**Sevilla - Levante 3-1.** A treia victorie în patru etape pentru andaluzi

Sevilla visează în continuare la locurile de Liga Campionilor, după ce s-a impus cu 3-1 în faţa ultimei clasate, Levante. Andaluzii au trei victorii în ultimele patru etape şi se menţin la 8 puncte în urma lui Villarreal.

Kevin Gameiro a deschis scorul pe Ramon Sanchez Pijzuan după doar 50 de secunde de joc. Francezul a înscris cu un şut din interiorul careului, din centrarea lui Tremoulinas.

Putea fi 2-0 pentru gazde în minutul 38, dar Diego Marinho a respins miraculos la şutul lui Gameiro, servit excelent de Reyes.

Oaspeţii au avut prima ocazie importantă a partidei cu două minute înainte de pauză, când şutul lui Giuseppe Rossi a trecut puţin pe lângă.

Sevilla a marcat rapid şi în repriza secundă. Gameiro a jucat de această dată rolul pasatorului şi l-a asistat pe Iborra pentru un gol împotriva fostei sale echipe, în minutul 47.

Opt minute mai târziu, Levante a redus din diferenţă cu primul gol al lui Rossi de la revenirea în Spania. Italianul a şutat puternic, iar Sergio Rico a scapat inexplicabil mingea în poartă.

Introdus pe teren în minutul 64, ucraineanul Konoplyanka a adus liniştea pentru gazde cu un gol spectaculos – şut la vinclu de la limita careului.

S-a terminat 3-1 pentru Sevilla, care a ajuns la 10 victorii în această ediţie de campionat, toate pe teren propiu.

Sevilla: S. Rico - Mariano, Rami, Kolodziejczak, Tremoulinas - N'Zonzi, Cristoforo - Reyes (Kakuta 74), Iborra (Konoplyanka 64), Krohn-Dehli - Gameiro (Llorente 80)

Antrenor: U. Emery

Levante: Marino - Ivan Lopez, Angel Trujillo, Feddal, Tono - Verza (V. Camarasa 81), Simao Junior, Lerma (Xumetra 64) - Ghilas (Cuero 70), Rossi, Morales

Antrenor: Joan Ferrer Sicilia

Sursa foto: sevillafc.es

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑