Barcelona isi mareste avansul in clasamentul ligii spaniole: a batut-o pe Atletico Madrid - VIDEO




FC Barcelona se desprinde in fruntea clasamentului ligii spaniole. Echipa catalana a castigat derby-ul cu Atletico Madrid, scor 2 la 1. Barca are deja 3 puncte avans fata de madrileni, dar si un meci mai putin jucat.

 

In cel mai tare meci al etapei, pe Camp Nou, Atletico a jucat curajos in primele minute. Oaspetii au obtinut ceea ce au cautat, Koke reusind sa deschida scorul. FC Barcelona a inceput, apoi, sa caute cheia spre poarta lui Oblak. Solutia a venit de la starul principal, Leo Messi.

 

Barca a fortat apoi in atac si imediat Luis Suarez a marcat golul 2. Atletico Madrid a avut, in continuare, ocazii la poarta lui Bravo. Oaspetii, insa, au pierdut meciul, si o mare parte din vina o poarta chiar ei. Pana in minutul 65, Atletico a ramas in 9 oameni. Filipe Luis iar mai tarziu si Godin au fost eliminati pentru joc dur.Gratie victoriei de aseara, FC Barcelona are deja 3 puncte avans fata de Atletico, dar si un meci rezerva. Pe locul 3 in Spania se afla Real Madrid. Galacticii sunt la 7 puncte in spatele Barcei si isi joaca meciul in aceasta seara, cu Espanyol, pe teren propriu.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑