Harry Kane va fi titular în premieră la naționala Angliei! Golul cu Lituania



 

Harry Kane va fi titular în premieră la naționala Angliei! **VIDEO** Golul cu Lituania

VIDEO Anglia - Lituania 4-0. Harry Kane a avut parte de un debut de vis la echipa națională a Angliei, deși a fost rezervă împotriva Lituaniei, în preliminariile Euro 2016.

După numai 79 de secunde de la debut, Kane a și marcat primul său gol, stabilind scorul final, în minutul 73. Sterling a pătruns pe partea stângă, a centrat pe bara a doua, mingea l-a depășit pe Arlauskis, care s-a poziționat greșit, și englezul a reluat cu capul, mingea intrând în poartă, cu toată opoziția portarului Stelei.

"A fost cea mai frumoasă noapte din viața mea. Sunt foarte mândru pentru debutul la echipa națională, mai ales că am și marcat. Visez la asta de mulți ani. Nu pot descrie în cuvinte cât de fericit sunt. Este fără îndoială cel mai bun moment al carierei mele", a spus noua vedetă a englezilor, la finalul întâlnirii cu Lituania.

Jocul foarte bun al lui Harry Kane l-a convins pe Roy Hodgson să-l titularizeze pe vârful legitimat la Tottenham în amicalul de lux cu Italia, programat marți seara, la Torino.

"Harry Kane va juca primul meci din postura de titular la echipa națională. El va intra din primul minut cu Italia, în timp ce Wayne Rooney o să fie căpitanul echipei", a anunțat Roy Hodgson.

Interesant este că Harry Kane l-a înlocuit tocmai pe Wayne Rooney în duelul cu Lituania, în minutul 71. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑