Neymar a încercat să umilească un adversar și jucătorii lui Bilbao s-au enervat cumplit



 

**VIDEO** Neymar a încercat să umilească un adversar și jucătorii lui Bilbao s-au enervat cumplit

VIDEO Barcelona - Athletic Bilbao 3-1. Catalanii au câștigat fără emoții duelul din finala Cupei Spaniei și și-au adăugat cel de-al 27-lea trofeu în palmares. "Dubla" lui Messi și golul lui Neymar au fost suficiente pentru a aduce victoria, dar nervii învinișilor au cedat pe final.

În minutul 87, la o fază lipsită de pericol purtată în partea stângă, Neymar a încercat să-și depășească un adversar folosind o "braziliană" doar pe jumătate reușită. Văzând că nu poate lua prim-planul, Neymar s-a prăbușit pe teren, reclamând un fault, spre furia jucătorilor adverși.

Imediat s-a creat un meleu, în care ținta bascilor a fost atacantul Barcelonei. În cele din urmă, centralul Carlos Velasco Carballo a liniștit spiritele pe gazon.

Fundașul central Etxeita a fost cel mai vehement și a fost chiar la un pas să-l lovească pe Neymar, care a fost protejat de colegii săi, în frunte cu Xavi. Finalul a fost unul așteptat: Neymar nu a fost deloc menajat de fundașii lui Bilbao, dar scorul final nu s-a mai schimbat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑