Justin Gatlin a stabilit cel mai bun rezultat din acest an la proba de 200 de metri



foto: iaaf.org

Noi recorduri în cadrul competiţiei Liga de Diamant din oraşul Eugene, SUA. Justin Gatlin a stabilit cel mai bun rezultat al anului la proba de 200 de metri. Caterine Ibarguen a reuşit cel mai bun rezultat din acest an la triplusalt, în timp ce Renaud Lavillenie a stabilit un nou record la săritura cu prăjina.

Justin Gatlin, care deținea deja cel mai bun timp al sezonului la 100 metri, realizat pe 15 mai, la Doha, a stabilit şi cel mai bun rezultat din acest an la proba de 200 de metri.

El a reuşit această performanţă în cadrul etapei supercircuitului de Atletism, Liga de Diamant, care s-a desfăşurat în oraşul american Eugene. Gatlin a fost cronometrat cu 19 secunde şi 68 de sutimi.

Precedenta performanță la 200 metri a fost stabilită de compatriotul său Dedric Dukes, pe 16 mai, la Starkville.

Un alt rezultat excelent a înregistrat Caterine Ibarguen din Columbia. Ea a câștigat concursul de triplusalt cu o săritură de 15,18 metri, cea mai bună performanță din 2015. Ibarguen a reușit să îmbunătățească cu 31 de centimetri performanța anterioară, pe care tot ea o stabilise luna aceasta, la Kingston.

Renaud Lavillenie a stabilit un nou record la săritura cu prăjină. El a sărit 6, 05 metri.

Genzebe Dibaba din Etiopia a stabilit al patrulea cel mai bun rezultat din toate timpurile la proba de cinci mii de metri. Ea a fost cronometrată cu 14 minute, 19 secunde şi 76 de sutimi.

Shelly-Ann Fraser-Pryce a câștigat proba feminină la 100 de metri. Sportiva din Jamaica le-a învins pe Murielle Ahoure şi Tori Bowie, care au completat podiumul.

La proba de 100 de metri masculin s-a impus Tyson Gay, cu un rezultat de 9,88 de secunde. Americanul i-a învins pe Michael Rodgers şi Bingtian
Su.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑