Marica, despre neconvocarea la națională: ”Respect decizia dar, văzând lotul, altele sunt motivele”



031 августа 2015

 

**VIDEO** Marica, despre neconvocarea la națională: ”Respect decizia dar, văzând lotul, altele sunt motivele”

Ciprian Marica nu a prins decât 6 minute în ultimele 5 luni şi jumătate pentru Konyaspor şi nu a fost convocat pentru dubla de foc a echipei naţionale din preliminariile EURO 2016, cu Ungaria şi Grecia.

Atacantul de 29 de ani le-a reproşat oficialilor că a aflat din presă că nu este convocat, dar este supărat şi pe selecţionerul Anghel Iordănescu, pe care l-a acuzat că nu îi cunoaşte situaţia de la club.

"Sunt total de acord cu Iordănescu, îi respect decizia, nu am nicio problemă. Nu ştiu dacă sunt eu cel mai bun exemplu, dacă ne uităm în lot, dar chiar nu vreau să fiu răutăcios şi său dau exemplu alţi colegi. Cred că cel mai bun motiv era să spună că aceasta a fost decizia dânsului. Mai sunt şi alţi jucători la lot care nu au jucat şi nu au avut un meci oficial până acum.

Eu nu cred că ăsta a fost motivul, că nu am jucat. Aş fi vrut doar să ştie domnul Iordănescu că am echipă, că am contraact. M-am pregătit, am echipă. Altele sunt problemele acolo.

În ideea de joc a dânsului, nu mă vedea pe mine. Înţeleg deciziile, nu trebuie explicate. Nu am nevoie să mă ajute nimeni. Echipa naţională trebuie să fie ajutată de cei mai buni jucători, nu invers", a declarat Marica, pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

România are o şansă mare să ajungă la un turneu final după 8 ani. "Tricolorii" sunt pe primul loc în Grupa F, cu 14 puncte, la o lungime de Irlanda de Nord şi la 3 puncte de Ungaria.

"Meciul cu Ungaria are o încărcătură foarte mare, dar eram pregătit pentru acest meci, psihic şi fizic. Sper doar să facem un meci bun şi să reuşim să ne calificăm. Eu cred că suntem conştienţi că o ţară întreagă îşi doreşte să fim la European.

Au trecut mulţi ani de când lumea aşteaptă lucruri importante şi acum este momentul. Mi-aş dori să îl sun pe domnul Iordănescu după meci să îl felicit. Înaintea partidei, le voi trimite băieţilor un mesaj de încurajare", a adăugat Marica.

Meciul Ungaria - România este programat vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Groupama Arena din Budapesta. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑