Ciprian Marica nu exclude o revenire în România: "Clubul trebuie să ia azi o hotărâre"



031 августа 2015

 

**VIDEO** Ciprian Marica nu exclude o revenire în România:

Ciprian Marica trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al carierei. Atacantul de 29 de ani nu a fost convocat de Anghel Iordănescu pentru "dubla" cu Ungaria şi Grecia, din preliminariile Euro 2016, iar antrenorul de la Konyaspor, echipa sa de club, l-a anunţat că nu se bazează pe el în noul sezon.

Internaţionalul român a făcut pregătirea de vară cu Konyaspor, dar apoi nu a mai fost convocat de antrenorul Aykut Kocaman pentru meciurile oficiale și i s-a comunicat că se poate transfera. Fără minute la echipa de club, Marica a fost lăsat în afara lotului şi la naţională.

Fostul elev al lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk nu duce, însă, lipsă de oferte. PAOK Salonic, una dintre marile forţe din campionatul Greciei, este interesată de jucătorul român, care trebuie să-şi rezolve situaţia de la Konyaspor.

Din acest motiv, viitorul lui Marica rămâne în continuare incert, la puţine ore înainte de finalul perioadei de transferuri în Europa. Atacantul nu exclude posibilitatea de a se întoarce în Liga 1, mai ales că, în România, se mai pot face transferuri până pe 7 septembrie.

"Nu exclud o revenire în România. Astăzi, până la ora 12:00, clubul trebuie să ia o hotărâre în ceea ce mă priveşte, pentru că se încheie perioada de transferuri. Aştept să se gândească", a declarat Marica, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport".

În România, Ciprian Marica a evoluat pentru Dinamo. În trecut, Gigi Becali nu şi-a ascuns interesul de a-l aduce la Steaua.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑