Steaua Bucuresti a obinut primul punct in Liga Campionilor



031 октября 2013

 

23.10.2013 21:42

Stelistii au incheiat la egalitate scor 1 la 1 meciul de acasa cu FC Basel. Brazilianul Tatu a fost salvatorul campioanei Romaniei, insa cea mai frumoasa faza a meciului au reusit-o oaspetii.

Cilianul Marcelo Diaz a reusit unul dintre cele mai frumoase goluri ale serii din Champions League. El a deschis scorul in minutul 48. Steaua a egalat cu doua minute inainte de finalul partidei. Brazilianul Tatu, unul dintre cei mai contestati jucatori din lotul campioanei Romaniei a fost salvatorul gazdelor. Cele doua echipe se vor intalni peste doua saptamani in Elvetia. In celalalt meci al grupei, Chelsea Londra a castigat cu 3 la 0 partida din deplasare cu Shalke 04. Fernando Torres a marcat doua goluri, iar scorul final a fost stabilit de belgianul Eden Hazard.



Chelsea si Shalke impart primele doua locuri din clasament, fiind urmate la doua puncte de Basel. Steaua este codasa grupei cu un singur punct.



Derby-ul serii s-a jucat aseara in Italia. AC Milan şi Barcelona s-au despartit la egalitate scor 1 la 1. Robinho a deschis scorul in minutul noua, iar Lionel Messi a egalat un sfert de ora mai tarziu. Robinho putea să reuşească dubla în această partidă, dar a ratat incredibil din faţa porţii.



În celălalt meci al grupei, Celtic a invins acasa cu 2 la 1 echipa Ajax Amsterdam. Chiar daca a pierdut, campioana Olandei a reusit un gol fabulos in prelungiri.


Dupa trei etape, Barcelona ocupa primul loc in grupa, avand cu doua puncte mai multe decat AC Milan si cu patru mai multe decat Celtic.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑