Chelsea Londra a câştigat aseară cu 2 la 1 derby-ul cu Manchester City din Campionatul Angliei



031 октября 2013

 

Golul victoriei a fost marcat de Fernando Torres în ultimul minut, după o gafă în defensiva "cetăţenilor". Jose Mourinho a avut o reacţie incredibilă după gol: s-a îmbrăţişat cu suporterii.

Fernando Torres l-a facut să sară în sus de bucurie pe Mourinho dupa ce a profitat de gafa uriaşă a lui Nastasic. Dupa meci, antrenorul celor de la City, Manuel Pelegrini a refuzat să de-a mana cu Mourinho, considerând că acesta a avut o reacţie total neadecvată la gol. Chelsea a condus cu 1 la 0 dupa golul lui Schurrle. Argentinianul Aguero a egalat pentru City, pentru ca Torres să stabilească scorul final. Chelsea imparte locurile 2 şi 3 în clasament cu Liverpool, ambele având cu două puncte mai puţin decat liderul Arsenal Londra. Pe a patra pozitie a urcat Tottenham, care a trecut aseară cu 1 la 0 de Hull City. Golul victoriei a fost inscris de Roberto Soldado din penalty.

În Spania, Atletico Madrid a făcut instrucţie cu Betis Sevilla pe care a învins-o cu 5 la 0. Atacantul de numai 18 ani, Oliver Torres a deschis scorul după doar 14 secunde. Pentru gazde au mai înscris David Villa, o dublă, Diego Costa şi Gabi. Atletico ocupă locul doi în clasament, cu un punct în spatele Barcelonei şi cu cinci mai multe decât a treia clasată, Real Madrid.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑