Invazie de staruri pe Aeroportul din Chişinău



031 октября 2013

 

23.10.2013 21:49

Una dintre cele mai bune echipe din Anglia, Tottenham şi-a adus în Moldova toate vedetele pentru meciul cu Sheriff Tiraspol din Liga Europei. Tottenham va fi susţinută la Tiraspol de circa 300 de suporteri, iar unii dintre au venit tocmai din Australia.

Astăzi am zburat din Australia, doar pentru ca să vin în Moldova să văd cum joacă Tottenham. Hai, Tottenham!



Primii suporteri ai echipei Tottenham au ajuns astazi la Chisinau. Unii dintre au venit din Australia pentru a-si sustine favoritii.


Formatia Tottenham, care l-a vandut pe Gareth Bale cu o suta de milioane de euro la Real Madrid a ajuns la amiaza la Chisinau. Una dintre liderele Campionatului Angliei si-a adus toate vedetele in Moldova. Astfel, jucatori ca Soldado, Adebayor, Lenon sau romanul Vlad Chiriches se vor bate maine cu Sheriff la Tiraspol. Jucatorii de la Tottenham nu au facut declaratii la Aeroport. Formatia pregatita de Andre Vilas Boas a transferat in aceasta vara fotbalisti in valoare de circa 120 de milioane de euro. Vedetele gruparii londoneze au bagat deja frica in jucatorii tiraspoleni.



Partida Sheriff-Tottenham se va disputa maine seara de la ora 20:00 la Tiraspol. Toate biletele la meci au fost vandute, iar pe internet, bisnitarii ofera tichete la preturi de trei ori mai mare decat cel initial. Tottenham este considerata de casele de pariuri marea favorita la castigarea Ligii Europa.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑